muko1 ibo

Mukadder GİRAY                                           Ecz.İbrahim GİRAY

Mukadder GİRAY, ilk ve ortaokulu tamamladıktan sonra okul birincisi olarak girdiği Öğretmen Okulunu yine birincilikle bitirdi.

Çeşitli devlet okullarında öğretmenlik yaptıktan sonra 1989 yılında Günhan’ın dünyaya gelmesiyle mesleğine bir süre ara verdi.

1991 yılında yeniden üniversite sınavlarına girerek Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Bölümünü kazandı. Bu üniversitede lisans ve yüksek lisansını tamamladı. Daha sonra A.Ü.Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden de mezun oldu.

Sınıf Öğretmenliği ve Lise Öğretmenliği görevlerinin yanı sıra Günhan Anaokulu’nun açılmasıyla “Anaokulu Müdürlüğü”, Günhan İlköğretim Okulu’nun açılmasıyla “İlköğretim Okulu Müdürlüğü” ve Günhan Eğitim Kurumlarının “Genel Müdürlüğü”nü üstlendi.

Eğitim öğretim sürecinin her kademesinde bilfiil görev alan Mukadder GİRAY halen Günhan Eğitim Kurumlan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini aktif olarak devam ettirmektedir.

Ecz.İBRAHİM GİRAY, “Öğretmen Lisesi”ni bitirdikten sonra 1976 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesine girdi. 1980 yılında bu okuldan mezun oldu. Halen serbest eczacılık yapmakta olup Günhan Eğitim Kurumlarında “Kurucu Temsilciliği” görevini de sürdürmektedir.